Elérhetőségek

kontenerszerviz.hu

Telephely:
+36304487601
Iroda:
+36301400140
E-mail:
info@borostyanrec.hu
Nyitvatartás


Mit nem szállítunk?


A konténer bérlése esetén az alábbi szabályok vonatkoznak a Megrendelőre, melyeket köszönünk, hogy betart:

A konténer mozgatása kihelyezés után TILOS!

A nem rendeltetésszerű használat során keletkezett sérüléseket (pl. rakodógéppel okozott sérülés), nehezen eltávolítható szennyeződéseket (folyékony beton, kátrány..) tűzkárt stb.  a helyszínen történt jegyzőkönyvezés után Cégünk kijavíttatja és a helyreállítás költségét Megrendelőnek továbbszámlázza, melyet az 8 napon belül köteles kifizetni!

A konténerbe építési – és bontási törmeléken kívül más hulladék nem helyezhető el, különösen nem veszélyes hulladék és kommunális hulladék! Bútorok, elektronikai eszközök, ruhanemű, azaz lomtalanítási és háztartási szemét szintén nem kerülhet a konténerbe!

Amennyiben a konténert túlrakják (lásd a kapcsolódó galériát) kollégánk a túltöltést leszedeti, amennyiben ez ott és akkor nem megoldható, úgy az elszállítást vagy konténercserét megtagadja és kiállási díjat számítunk fel!

Abban az esetben is kiállási díjat számítunk fel, ha Megrendelő hibájából nem végezhető el a konténer kihelyezése, cseréje vagy elszállítása (nincs megfelelő hely biztosítva a konténernek, nem lehet megközelíteni a helyszínt, Megrendelő rossz címet közölt…)

 

Megkérjük Önöket, hogy a konténereket NE AZ ALÁBBI MÓDON RAKJÁK MEG! Az így megpakolt konténert nem szállítjuk el, de kiállási díjat minden esetben felszámolunk!


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
kontenerszerviz.hu - Magyar